- ÅRETS FÖRTJÄNSTFULL MEDLEM -

2013 instiftades en årlig utmärkelse, som skall tillfalla en medlem.

Pristagaren utses av styrelsen, men det kommer att finnas möjlighet för medlemmarna att lämna förslag på kandidater till priset! Utmärkelsen delas ut i samband med årsmötet.

"Utmärkelsen ska delas ut till en klubbmedlem som på ett förtjänstfullt sätt genom sitt arbete eller engagemang har gjort en betydande insats för klubben och medlemmarna".

2017
Sara Lundberg

 

MOTIVERING: Sara lyckades engagera ungdomarna att bilda ett lag till Lag-SM, och som tränare var hon en bidragande orsak till deras fina fjärdeplacering. Hon har också mycket goda ridkunskaper som hon delat med sig till många medlemmar i Austur på ett proffsigt och pedagogiskt sätt.

2016
Lotta Molund-Löfgren

2015
Nathalie Althin-Gudinge

2014
Ingrid Wahlén

MOTIVERING: Lotta är en av föreningens verkliga eldsjälar - en omtyckt person och vän med sin energi och hjälpsamma sätt. Hon har -förutom att under många år inneha den viktiga posten som kassör- strävat efter att utveckla våra ovalbanetävlingar, vilka är både trivsamma och välorganiserade. Utan Lotta - ingen tävling!

MOTIVERING: Nathalie har som ungdomsansvarig gjort en fantastisk insats genom att inspirera och ansvara för våra ungdomars deltagande i Lag SM 2015.

 

 

MOTIVERING: Ingrid håller Austurs webbsida uppdaterad, levande och intressant. Ett stort arbete som kräver både tid och engagemang, som klubben vill rikta sitt stora tack för.

 

2013
Ulla Andersson
   

MOTIVERING: Under många år har Ulla generöst öppnat sitt hem och sin gård så att Austurs medlemmar kan få möjligheten att tävla på ovalbanan.