KLUBBKLÄDER + DEKALER
Frågan om klubbkläder har varit uppe på styrelsens bord ett flertal gånger. Då önskemålen på modell och färger verkar vara ganska varierande har man tills vidare beslutat lägga saken "på is".

Tipsar dock om att Hööks har tagit fram en klubbcollection med fem olika plagg t ex softshelljacka, ridväst, piké & fleecjacka. Plaggen finns i tre färger (svart, rött och marinblå).

Läs mer på Hööks hemsida. Man lämnar 10% rabatt vid beställning på mer än 10 plagg, och 15% vid beställning av fler än 19st. Den som är intresserad av att samordna en beställning kan kontakta styrelsen@austur.org.

Klubbens logga finns hos Väskinde Screen och man kan där själv lämna in enskilda plagg för tryck. Jackan på bilden trycktes upp 2009.

BIL- & TRANSPORTDEKALER

Transportdekal.TRANSPORTDEKALER
Dekalen på bilden är tryckt i silver/ljusgrå färg, för att matcha transportens övriga dekaler. Det går alltså att få dekalen tryckt i vilken färg man vill.

Notera även att dekalen inte har någon bakgrund, utan består i lösa bokstäver/figurer. Även om vi inte lyckades få bort alla luftbubblor så blev det snyggt..... eller hur! Och vilken PR för klubben......

Pris: ca 100 kr/st


Liten dekal för t ex bil.BILDEKALER
Bildekalerna är tryckt med svart på oval vit botten. Storlek ca 12 cm bred x 8,5 cm höga.

Pris: ca 10 kr/st.