KLUBBKLÄDER

BESTÄLLNING AV JACKOR MED NYA FÖRENINGSLOGGAN!
Nu har vi tryckt upp och levererat en första omgång jackor med nya föreningsloggan, och ytterligare en beställning är på väg till ön!

Om intresse finns kommer det att göra ytterligare en beställning. Man kan ju även göra sin helt egna beställning och lämna in för tryck - men är vi fler så blir ju frakten billigare!

JACKAN: är en tunn skaljacka "Falkenberg", som är en vind- & vattentät allroundjacka med andasfunktion. Läs mer om jackan och se storlekstabell på https://www.engelsons.se/bas-skaljacka.

OBS! För att få rätt storlek - mät på en jacka som passar bra och jämför med Engelsons storlekstabell!

FÄRGER: Röd, Orange, Royalblå, Ljusgrön, Mörkgrön, Svart, Marinblå

STORLEKAR: Dam 36-48. Herr C48-C64

PRIS: 600kr
(Jacka 500kr och tryck 100kr)  

BESTÄLLNING: görs till mig på mail ingrid@kauparve.com. Ange storlek, färg på jacka och önskad färg på tryck (svart eller vitt). Beställning går iväg så snart vi fått ihop minst 5 stycken........

Vid färre antal än 5 eller enstaka jackor får var och en ordna beställningn själv, då vi inte kan hålla angivet pris p g a ökad fraktkostnad/jacka.


Vår föreningslogga finns även hos
Företagsspecialisten
www.foretagsspecialisten.se (Skarphällsgatan 13)


HAR DU EGET PLAGG DU VILL
TRYCKA LOGGAN PÅ?

Nu finns ett "gäng" färdiga transfers i svart eller vitt med vår föreningslogga tillgänglig på Visby Screen www.visbyscreen.se  (Langs väg 17) .

PRIS: 100 kr/transfer och det ska betalas via Swish till Ingrid Wahlén 0730422938 INNAN du lämnar in ditt plagg för tryck. Inga övriga kostnader tillkommer!