"Top5"
Under denna rubrik återfinns de viktigaste punkterna som behandlades på senaste styrelsemötet.

tisdag 4 juni 2019

 

1. MEDLEMSTRÄFFAR
Vi planerar för minst en medlemsträff i höst - förslag på clinic, föreläsning eller filmkväll.

2. "GRÖNT KORT KURS"
För att öka kunskapen i olika tävlingsgrenar och tävlingsrelgementet planeras för en kurs i "grönt Kort" men Ulrika Wendéus. Eventuellt kommer den kursen att kombineras med en kursdag kring dressyr.

3. KLUBBKLÄDER
Klubbens logga kommer att lämnas till Visby Screen (Langsväg 17, Visby). På deras hemsida www.visbyscreen.se kan man bläddra runt i deras kataloger med olika kollektioner.

Det är sedan upp till var och en att besöka butiken och prova ut de plagg som man vill ha trycket på. Det går också att ta med sig en jacka man redan har och få trycket på. Preliminärt kommer även att tryckas ett begränsat antal mössor och reflexvästar. 

Vi återkommer med "deadline" för beställning av plagg och vilken kostnad som tillkommer för tryck...

4. UNGDOM
Sju ungdomar har bildat ett lag och genomfört kval till årets Lag-SM för ungdomar, som arrangeras i Kumla i  slutet av juli. Det är i dagläget ännu inte klart om lagets kvalpoäng räcker till deltagande i finalen. Sista inrapporteringsdag för alla kvalresutlat är 2 juli.

Under början av hösten hoppas vi kunna genomföra en medlemsträff med fokus på ungdomar. Ungdomsansvariga i styrelsen har fått i uppdrag att komma med förslag på aktivitet.

5. SIF RIKSÅRSMÖTE 2019
Årsmötet beslutade om en höjning av SIFs del av medlemsavgiften för seniorer med 50 kr från och med 2020.

Bifogas länk till årsmötesprotokollet.
http://www.icelandichorse.se/globalassets/svenska-islandshastforbundet/detta-ar-sif/forbundsinfo/protokoll-riksarsmote-2019.pdf

 

KOMMANDE STYRELSEMÖTE KL 17.00 HOS STUDIEFRÄMJANDET PÅ MEJERIGATAN 1, VISBY: tisdag 20 augusti