Profilkläder

Den jacka som hittils beställts som klubbjacka är skaljackan "Falkenberg" från Engelsons. Jackorna har sedan lämnats in för tryck av logga (svart eller vit) hos Visby Screen. 


Om tillräckligt stort intresse finns kan en större gemensam beställning göras - anmäl intresse till webmaster@austur.org

Pris på jacka inklusive tryck: 600kr/st 


Har du ett eget plagg du vill trycka loggan på?

Nu finns ett antal färdiga transfers i svart eller vitt med vår föreningslogga tillgänglig på Visby Screen www.visbyscreen.se (Langs väg 17, Visby). PRIS: 100 kr/transfer, som betalas till Austurs BG 670-7657 eller via Swish: 123-3819794 INNAN du lämnar in ditt plagg för tryck. Inga övriga kostnader tillkommer!

Klubbjackor

JACKAN: är en tunn skaljacka "Falkenberg", som är en vind- & vattentät allroundjacka med andasfunktion. Läs mer om jackan och se storlekstabell på Engelsons.

För att jackan ska behålla sina vattenavstötande egenskaper efter tvätt bör den behandlas med någon form av "impregnering".


FÄRGER: Röd, Orange, NY FÄRG: Gul Royalblå, Plommon, Grön, Mörkgrön, Svart, Marinblå, 


STORLEKAR: Dam 34-52. Herr C46-C64.  OBS! För att få rätt storlek - mät på en jacka som passar bra och jämför med Engelsons storlekstabell!


Beställer du jackan själv kostar den 495kr/st + frakt.