Rid ihop 2021 km tillsammans i din lokalföreningen

under mars-september 2021.

Förutom att du träffar likasinnade vänner att ha skoj med kan du vinna både ära och fina priser till dig själv och din förening. Du kan anmäla dig på vilket evenemang du vill oavsätt vilken lokalklubb du tillhör. Kanske det blir ett semesteräventyr 2021?


Beroende på hur många medlemmar föreningen hade 31/12 2020, så får man olika många kilometer i "bonus". För att vi i Austur ska lyckas rida ihop sträckan behöver vi rida MINST 100 MIL!


Exempel på aktiviteter: kortare dagsturer, flerdagarsturer, "hemma-hos-ritter", "tema-ritter", fira Islandshästens dag, delta i Friluftslivets år 2021, reka/provrid ridvägar till 'Sverigeritten 2022'


Vill du ordna en uteritt eller annan ridaktivitet?

1.Skapa ett evenemang i FB-gruppen "Ridutmaning 2021". Glöm inte att börja namnet med namnet på din lokalförening så det blir lätt att hitta vart det är möjligt att rida. Meddela även webmaster@austur.org, så att aktiviteter lägga in på Austurs hemsida.

2. Ta emot anmälningar

3. Samla in alla deltagarnas ifyllda DELTAGARFÖRSÄKRAN

4. Redovisa deltagarna och hur långt ni red i Googleformuläret "SIFs Ridutmaning 2021".


OBS!: För att din ritt ska ingå i tävlingen behöver du redovisa vilka som deltog på ritten och hur långt ni red med hjälp av Googleformuläret. 


Vill du ha hjälp med att skapa ett FB-evenemang och redovisning av aktiviteten? Kontakta webmaster@austur.org


Mer information om Ridutmaningen 2021 och Regler