EN VÄLGÖRANDE RITT
1-30 JUNI

till förmån för "Min Stora Dag"

 

 

Varför inte förena "nytta med nöje" - motionera dig själv och din häst samtidigt som du kan vara med och göra skillnad för barn och ungdomar med allvarlig sjukdom eller diagnos!

SIFs Sverigeritt 2020 pågår från 13/6 -13/8 och ska under perioden även samla in pengar till stiftelsen "Min Stora Dag". Stiftelsen bidrar på olika sätt till att barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser får möjlighet att uppfylla sina drömmar. Läs mer på www.minstoradag.org

 

HUR GÅR DET TILL?

1.  VAR OCH EN RIDER I SINA HEMTRAKTER - valfri sträcka, i sitt eget tempo och på en tidpunkt som passar Dig. Du kan göra aktiviteten ensam eller tillsammans med någon/några andra - du väljer själv. Ja, varför inte logga sträckan du deltar i längs Sverigeritten?

OBS! Om du för tillfället inte har tillgång till någon ridbar häst kan du även promenera, jogga eller cykla!

2.  LOGGA DIN RIDTUR I NÅGON FORM AV MOBIL-APP t ex Equilab eller Runkeeper. Det finns många olika gratisvarianter man kan använda.

 

3.  SKICKA IN: När du ridit klart gör du en "skärmdump" (screenshot) på appen, där tillryggalagd sträcka framgår.  

 

Skicka bilden via mail till minstoradag@austur.org eller via sms till 0730422938. Glöm inte att lägga till namn på ryttare och häst om det inte framgår av ”dumpen” eller att ange om du promenerat/joggat eller cyklat.

 

Om du vill kan du skicka in flera skärmdumpar med samma häst, men det är bara den längsta ridsträckan som kommer att publiceras.

4.  BETALA IN FRIVILLIG AVGIFT i Austurs insamlingsbössa via denna länk.

 

Austurs styrelse har beslutat att komplettera vår insamling med 10 kr för varje Austurmedlem, som deltar i arrangemanget med loggad aktivitet.

 

DELTAGARSAMMANSTÄLLNING: kommer att läggas ut på hemsidan vartefter "dumparna" skickas in. Endast tillryggalagd sträcka kommer att framgå av sammanställningen. Deltagarna kommer fördelas på ”grupperna”: 1.Häst  2.Promenad/jogg  3.Cykel

 

Du har alltså till och med den 30 juni på dig att skicka in din ”loggade” aktivitet.

 

Självklart går det bra att stödja Austurs insamling utan att delta på denna aktivitet! Sprid gärna länken till insamlingen bland Dina vänner och bekanta.

 

 

”Ditt bidrag idag kan bli till

en Stor Dag redan imorgon”

 

 

SÅHÄR TAR MAN EN ”SKÄRMDUMP” PÅ MOBILEN: https://www.enkelteknik.se/hur-tar-jag-en-skarmbild-med-mobilen.

”Dumpen” till höger är tagen på appen Equilab.