"Top5"
Under denna rubrik återfinns de viktigaste punkterna som behandlades på senaste styrelsemötet.

tisdag 27 maj 2020

1. TÄVLING
Omgång 3 av "Austur Gaits On Net" pågår. Sista dag att lägga in film är 31maj.

Vårtävlingen "covid-19" anpassades och genomfördes som planerat den 23 maj. Alla verkar nöjda med arrangemanget.

Corona Cup Distriktskampen - fram till den 7 juni pågår distriktskampen, som är en virtuell tävling mellan SIFs olika distrikt. Läs mer på www.icesale.se

Vi siktar på att genomföra DM Gotland som planerat lördag den 18 juli. Tävlingen kommer att covid-19 anpassas på något sätt. Domare Peter Häggberg & Ann Kruse.

 

2. WORLD WIDE VIRTUAL WINNER är ännu en virtuell tävling, men denna gång med världens främsta ekipage. 10-11 juni (Vuxna) och 17-18 juni (YR & juniorer). Filmerna ligger på icesale.se tills dess tävlingen är över.  https://www.horsesoficeland.is/se/om/nyheter/join-the-worldwide-virtual-winner/1210

 

3. UTBILDNING
Det finns platser kvar på lektioner för Peter Häggberg fredag 17/7 och söndag 19/7. Fredagens lektioner är mer tävlingsinriktade.

 

4. SVERIGERITTEN 2020
Arbetsgruppen har nästa möte den 28 maj på Zoom.

För att samla ihop pengar till stiftelsen "Min Stora Dag" kommer en virtuell "Välgörande distans ritt" att genomföras mellan den 1-30 juni. Mer information kommer på hemsidan.

Styrelsen beslutade att komplettera insamlingen med 10 kr/Austurmedlem, som deltar med en loggad aktivitet i den virtuella Välgörenhetsritten.

5. OVALBANAN
Zenita & Therese bildar stommen i den arbetsgrupp som ska försöka "ta tag" i ovalbaneprojektet.