Styrelsemöte 10 augusti 2021
Styrelsemöte 10 augusti 2021
Styrelsemöte med havsutsikt vid hamnen i Själsö.
Styrelsemöte 12 januari 2021
Styrelsemöte 12 januari 2021
Ett av många digitala styrelsemöten under pågående covid-19 pandemi.
Styrelsemöte 11 mars 2021
Styrelsemöte 11 mars 2021
Styrelsemöte på Zoom.

Styrelsen försöker ha möten ca 1 gång per månad - med visst uppehåll över sommarmånaderna.


Har du något du vill att styrelsen ska ta upp på nästa möte är du välkommen att höra av dig till sekreterare@austur.org, så hamnar det på dagordningen.


Vi kommer även fortsättningsvis att variera mellan fysiska och digitala (Zoom) styrelsemöten.


KOMMANDE MÖTEN:  29 september kl 18.30 på Zoom

1. Utbildning

SISU arrangerar grundutbildning för tränare Två kurstillfällen - sista ansökningsdag 1 september. Austur sponsrar kursavgiften för några deltagare med 300kr/person och resterande 1 500kr kan finansieras med bidrag hos "Idrottslyftet". Kontakta Ulla Sköldstam om du är intresserad.

2. Sociala medier

Styrelsen beslutade att lägga ner Austurs officiella FB-sida och istället göra den grupp som hittills endast varit endast för medlemmar öppen för alla.


Alla i den "privata" medlemsgruppen ombedes se över och rensa bort sådant de inte vill ska finnas kvar. Gruppen öppnas 17/8.

3. Ungdomar

ULK-Island. Ungdomsledarkursen (ULK) är en ledarutbildning som vänder sig till dig som är minst 15 år och vill vara med och stödja barn och ungdomsverksamhet i vår förening.


Styrelsen sponsrar max 5 personer med kursavgiften (2 000kr/person). Kursen består av två digitala träffar och en fysisk. Däremellan ska man arrangera en aktivitet i sin förening. Kursstart 1 september, så det brådskar!.


LÄS MER Intresserade kontaktar Therese Sjöberg

4. Medlem

Medlemsträff lördag 17 september på Hotell Dalhem  tilsammans med Joanna Sätter från Wångens Islandshästutbildning. Vi kommer samtidigt att passa på att titta på den planerade platsen för föreningens framtida ovalbana.


Nytt medlemsrekord - 196 personer (varav tre stödmedlemmar).

5. KM 2022

Årets klubbmästerskap (sport) avgörs på hösttävlingen 10 september i Stånga Gropen. Läs mer om upplägg HÄR och anmäl dig i indTA.

Top-5

från senaste styrelsemötet

Onsdag 9 augusti 2022