Top-5 från senaste styrelsemötet

Tisdag 14 september 2021

Styrelsemöte 10 augusti 2021
Styrelsemöte 10 augusti 2021
Styrelsemöte med havsutsikt vid hamnen i Själsö.
Styrelsemöte 12 januari 2021
Styrelsemöte 12 januari 2021
Ett av mpnga digitala styrelsemöten under pågående covis-19 pandemi.
Styrelsemöte 11 mars 2021
Styrelsemöte 11 mars 2021
Styrelsemöte på Zoom 11 mars 2021

Styrelsen försöker ha möten ca 1 gång per månad - med visst uppehåll över sommarmånaderna. Har du något du vill att styrelsen ska ta upp på nästa möte är du välkommen att höra av dig till sekreterare@austur.org, så hamnar det på dagordningen.


Så länge Covid-19 pandemin sätter stopp för fysiska möten fortsätter vi att ha de flesta  styrelsemötena digitalt via Zoom.


KOMMANDE MÖTEN:  kl 18.00 tisdag 26 oktober (Zoom), tisdag 7 december (preliminärt "live")

1. Ovalbaneprojektet

Vi väntar på besked om vi får de projektpengar vi ansökt om.


Idrottsrabatten: Vi kommer även under hösten/vintern att sälja häften med Idrottsrabatten (100 st). Vinsten går oavkortat till vår framtida ovalbana.


I dagsläget finns 6 häften kvar från förra "omgången" och dessa säljs till rabatterat pris (50kr/st) på tävlingen i Fleringe 18/9. Häftena gäller fram till den 14 oktober 2021. 

2. Tävling

Föreningen har sökt och beviljats bidrag på 10 000kr från "Regionmiljonen" - för att förbättra säkerheten vid ovalbanan - pengarna ska går till inköp av en harv och stolpar och band för att markera collectongring och gräns m,ellan hästar och publik.


Hösttävling i Fleringe lördag 18 september och FS1 Dressyr den 15 september i Stenkyrka. Tävling i Trail & distans genomförs 2 oktober hos Lisa Raufi i Lau.stination Gotland.

3. Fritid 

Ridutmaningen 2021: Vi har nu passerat målet, men kommer att fortsätta rida ihop  kilometrar fram till sista tävlingsdagen den 30/9. LÄS MER!


SIFs Sverigeritt 2022: Kommer troligen att ställas in då det inte verkar vara så många intresserade lokalföreningar.


FEIF Virtual RIde: En virtuell ritt från Visby till ´Hella på Island. Några deltagande Austurmedlemmar har bildat laget "Austur Gotland". LÄS MER

4. SIFs Höstkonferens

Genomförs 20-21 november. Programmet är ännu inte klart, men kommer presenteras på  SIFs hemsida www.icelandichorse.se.

Om någon är intresserad av att delta kan man kontakta Zenita Strandänger.

5. Medlemsförmåner

Missa inte att du som medem i Austur har 10% rabatt på enskilda hästförsäkringar i Agria - är du dessutom skriven på Gotland har du ytterligare 25% rabatt. Alltså totalt 35% rabatt.

Därutöver har du också tillgång till stora islandshäst databasen WorldFengur, rabatt på ridkläder hos uhip m.m LÄS MER