Årets Förtjänstfull medlem

2013 instiftades en årlig utmärkelse, som skall tillfalla en medlem. Utmärkelsen delas ut i samband med årsmötet påföljande år.


"Utmärkelsen ska delas ut till en föreningsmedlem som på ett förtjänstfullt sätt genom sitt arbete eller engagemang har gjort en betydande insats för föreningen och medlemmarna".


Pristagaren utses av styrelsen, men det kommer att finnas möjlighet för medlemmarna att lämna förslag på kandidater och motivering till varför just den personen ska ha priset! 


Använd formuläret till höger för att göra din nominering! I meddelandet skriver du namn på den person du vill nominera och en motivering till varför!

Senast den 31/12 vill vi ha ditt förslag!

 
 
 
 

2022 - ??????? 

Vem blir "Årets Förtjänstfull Medlem 2022" - Ta chansen att nominera en (eller flera) medlemmar, som du tycker under året "genom sitt arbete eller engagemang har gjort en betydande insats för föreningen och medlemmarna".


Använd formuläret som ligger på denna sida! Glöm inte att skriva en motivering! Senast den 31/12 vill vi ha ditt förslag! Vinnaren presenteras på årsmötet 2023!

2021 - Therese Sonehag 

Therese är en engagerad person som varit aktiv i Austurs styrelse i flera år.

Nu ör hon en driven projektledare för Ovalbane Projektet och verksam i tävlingskommittén. Therese bjuder in för diskussion och bidrar med fakta och en briljant kompetens.

  

Hon har även bidragit stort till SIF i Fritidskommittén för att lyfta kompetensen i Allemansrätten för stora som små. Therese är en eldsjäl som är värd att hyllas.

2020 - Arbetsgruppen för Sverigeritten 2020

Ett stort engagemang från planering till genomförande av de sju Gotlandsetapperna i Sverigeritten, vilket ledde till att Austurs medlemmar kunde rida ihop flest kilometer av alla föreningar i Sverige. Detta gav slutligen Austur vinsten i Sverigerittsutmaningen!  


Ett särskilt hedersomnämnade till Ingrid Wahlén som tagit stort ansvar i såväl planering som utförande, hållit i trådar, motiverat andra till deltagande och själv deltagit.

2019 - Lisa Raufi

Hon har under året svarat för ett kursutbud som vänt sig till både barn och vuxna.


Barnridlägret -som hon arrangerade till förmån för Austus Lag-SM ungdomar- var både proffsigt, roligt och lärorikt.


Hon ansvarade även för två av föreningens tävlingar i trail & distans.

2018 - Anders Andersson

Han är klubbens ”handy man” och verkar mycket i det dolda. Han har många strängar på sin lyra och fixar allt från sladdar & snickeri till grovarbete vid ovalbane tävlingarna.


Under hösten har han även varit en av stöttepelarna kring ungdoms aktiviteterna.


Behöver något ordnas – Det fixar Anders!

2017 - Sara Lundberg

Sara lyckades engagera ungdomarna att bilda ett lag till Lag-SM, och som tränare var hon en bidragande orsak till deras fina fjärdeplacering.


Hon har också mycket goda ridkunskaper som hon delat med sig till många medlemmar på ett proffsigt och pedagogiskt sätt.

2016 - Lotta Molund-Löfgren

Lotta är en av föreningens verkliga eldsjälar - en omtyckt person och vän med sin energi och hjälpsamma sätt.


Hon har -förutom att under många år inneha den viktiga posten som kassör- strävat efter att utveckla våra ovalbanetävlingar, vilka är både trivsamma och välorganiserade.


Utan Lotta - ingen tävling!

2015 - Nathalie Althin-Gudinge

Nathalie har som ungdomsansvarig gjort en fantastisk insats genom att inspirera och ansvara för våra ungdomars deltagande i Lag-SM 2015

2014 - Ingrid Wahlén

Ingrid håller Austurs webbsida uppdaterad, levande och intressant. Ett stort arbete som kräver både tid och engagemang, som klubben vill rikta sitt stora tack för.

2013 - Ulla Andersson

Under många år har Ulla generöst öppnat sitt hem och sin gård,så att Austurs medlemmar kan få möjligheten att tävla på ovalbanan.