MEDLEMSFÖRMÅNER FÖR DIG SOM ÄR

MEDLEM I SIF & AUSTUR

Du har tillgång till många utbildningar, seminarier, tävlingar och trivsamma events. Förmånerna kan nyttjas oavsett om du är fritids- eller tävlingsryttare och i vissa fall behöver du inte ens äga en egen islandshäst för att ha god nytta av ditt medlemskap i SIF.


Medlemsförmånerna uppdateras ständigt. Det här är en kort sammanfattning - Läs mer på SIFs hemsida www.icelandichorse.se. Rabattkoder skickas ut med e-post till alla medlemmar. Hittar Du inget mail - kolla din skräppost.


Tidningen Islandshästen.

Ges ut med fem nummer per år. Här kan du läsa intressanta artikalr om allt från reseberättelser till hästhälsa, vad som är på gång i islandshästvärlden, reportage från tävlingar och avelsbedömningar m.m.


World Fengur.

Som medlem i SIF har du automatiskt tillträde till den stora islandshäst databasen World Fengur. Ansök om inloggningsuppgifter HÄR!


Agria - 10% i premierabatt hos Agria på enskilda hästförsäkringar.

I hästförsäkringen ingår även tillgång till Agria Vårdguide. Rabatten kan inte kombineras med andra organisationsrabatter eller självriskavtal med eventuell  samlingsrabatt.

Medlemskap i Austur/SIF och individuellt medlemsnummer (finns i IOL) måste du själv meddela Agria -VARJE ÅR- för att rabatten ska utgå. Ring Agrias försäkringsförmedlare på Gotland Marguerite Strandsten 0732-299 349.

OBS! Du vet väl att du som mantalsskriven på Gotland har ytterligare 25% rabatt på hästförsäkring i Agria - alltså totalt 35% rabatt! 

 

10% hos Agria Vårdguide (fd Vethem), Apotea, Kolla Masken

& klädföretaget Uhip www.uhip.se


Nordic Wellness - spara tusentals kronor på ditt årskort


Kollektiv olycksfallsförsäklring & ansvarsförsäkring.

Genom att vara medlem i någon av SIFs lokalföreningar har du tillgång till SIFs olycksfall- och ansvarsförsäkring så snart du befinner dig på en aktivitet som attangeras av en SIF- förening eller distriktsförbund. Olycksfallsförsäkringen täcker även resa till och från sådan aktivitet.


LÄS MER om SIFs medlemsförmåner!