MEDLEMSFÖRMÅNER FÖR DIG SOM ÄR MEDLEM I SIF

Du har tillgång till många utbildningar, seminarier, tävlingar och trivsamma events. Förmånerna kan nyttjas oavsett om du är fritids- eller tävlingsryttare och i vissa fall behöver du inte ens äga en egen islandshäst för att ha god nytta av ditt medlemskap i SIF.


Medlemsförmånerna uppdateras ständigt. Det här är en kort sammanfattning - Läs mer på SIFs hemsida www.icelandichorse.se. Rabattkoder skickas ut med e-post till alla medlemmar. Hittar Du inget mail - kolla din skräppost.

Medlemstidningen "IceHorse"

Tidningen ges ut med två nummer per år och kommer att vara ett "brett" islandshästmagasin med en massa intressanta artiklar om allt från reseberättelser till hästhälsa, vad som är på gång i islandshästvärlden, reportage från tävlingar och avelsbedömningar m.m. 


Utgivning 2024: april och november

För frågor angående tidningen kontakta redaktionen:

tidningen.svenska@icelandichorse.se


Digitalt medlemsblad

Som komplement till Islandshästen/IceHorse kommer våra medlemmar att få två digitala ”medlemsblad” per år (8-10 sidor. Dessa kommer i huvudsak att innehåller information om förbundets verksamhet (tävling, ungdom, utbildning, avel och fritid) samt om vad som är på gång inom FEIF och Nordic Icelandic Horse Collaboration (NIHC). Medlemsbladet kommer att mejlas ut till alla medlemmar.


Kollektiv olycksfalls- & ansvarsförsäkring.

Genom att vara medlem i någon av SIFs lokalföreningar har du tillgång till SIFs olycksfall- och ansvarsförsäkring så snart du befinner dig på en aktivitet som arrangeras av en SIF-förening eller distriktsförbund. Olycksfallsförsäkringen täcker även resa till och från sådan aktivitet.


World Fengur.

Som medlem i SIF har du automatiskt tillträde till den stora islandshäst databasen World Fengur. Ansök om inloggningsuppgifter HÄR!


Agria

10% i premierabatt hos Agria på enskilda hästförsäkringar.

Medlemskap i Austur/SIF och individuellt medlemsnummer (finns i IOL) måste du själv meddela Agria -VARJE ÅR- för att rabatten ska utgå.

OBS! Du vet väl att du som är mantalsskriven på Gotland har ytterligare 25% rabatt på hästförsäkring i Agria - alltså totalt 35% rabatt!

Ring Agrias försäkringsförmedlare på Gotland Marguerite Strandsten 0732-299 349.


Agria Vårdguide med samarbetspartners


Uhip www.uhip.se


Nordic Wellness


Safety Fence