MEDLEMSFÖRMÅNER FÖR DIG SOM ÄR MEDLEM I SIF

Du har tillgång till många utbildningar, seminarier, tävlingar och trivsamma events. Förmånerna kan nyttjas oavsett om du är fritids- eller tävlingsryttare och i vissa fall behöver du inte ens äga en egen islandshäst för att ha god nytta av ditt medlemskap i SIF.


Medlemsförmånerna uppdateras ständigt. Det här är en kort sammanfattning - Läs mer på SIFs hemsida www.icelandichorse.se. Rabattkoder skickas ut med e-post till alla medlemmar. Hittar Du inget mail - kolla din skräppost.Tidningen Islandshästen.

Ges ut med fyra nummer per år. Här kan du läsa intressanta artiklar om allt från reseberättelser till hästhälsa, vad som är på gång i islandshästvärlden, reportage från tävlingar och avelsbedömningar m.m.

Utgivningsplan för 2022: veckorna 12, 21. 37 och 40.


Kollektiv olycksfalls-  & ansvarsförsäkring.

Genom att vara medlem i någon av SIFs lokalföreningar har du tillgång till SIFs olycksfall- och ansvarsförsäkring så snart du befinner dig på en aktivitet som arrangeras av en SIF-förening eller distriktsförbund. Olycksfallsförsäkringen täcker även resa till och från sådan aktivitet.


World Fengur.

Som medlem i SIF har du automatiskt tillträde till den stora islandshäst databasen World Fengur. Ansök om inloggningsuppgifter HÄR!


Agria

10% i premierabatt hos Agria på enskilda hästförsäkringar.

Medlemskap i Austur/SIF och individuellt medlemsnummer (finns i IOL) måste du själv meddela Agria -VARJE ÅR- för att rabatten ska utgå. 

OBS! Du vet väl att du som är mantalsskriven på Gotland har ytterligare 25% rabatt på hästförsäkring i Agria - alltså totalt 35% rabatt!

Ring Agrias försäkringsförmedlare på Gotland Marguerite Strandsten 0732-299 349.

 

Agria Vårdguide med samarbetspartners


Uhip www.uhip.se


Nordic Wellness


Safety Fence 


LÄS MER om SIFs medlemsförmåner!