Vi välkomnar alla i gemenskapen runt vår fantastiska häst!

Som medlem i Austur & Svenska Islandshästförbundet (SIF) är du med och stödjer islandshästens utveckling i Sverige, såväl som härlig fritidshäst till imponerande tävlingshäst. Varje lokalförening administrerar själva sina medlemmar via IdrottOnline (IOL).


Medlemsavgifterna ska betalas direkt till lokalklubben. Avgiften gäller per kalenderår.  

Medlemstidningen Islandshästen skickas inte ut retroaktivt.

Medlemsavgifter 2020

Seniormedlem

Vuxen medlem. Tidningen Islandshästen ingår. 560kr

Familj

Vuxen medlem + Familjemedlemmar = samtliga personer i en familj skriven på samma adress som  seniormedlem. Tidningen Islandshästen ingår. 720kr

Junior till och med 18 år

Barn/Ungdom t o m det år man fyller 18 år, Tidningen Islandshästen ingår. 260kr

Introduktionsmedlem 2020

 Ny/nygammal medlem. För dig som inte varit medlem de senaste tre åren (2017,2018,2019) Tidningen Islandshästen ingår. Det går ej att ansluta annan familjemedlem till detta medlemskap. 350 kr


Stödmedlem

Gäller endast dig som är HUVUDMEDLEM I ANNAN LOKALFÖRENING.

OBS! Tidningen Islandshästen ingår inte! 100kr

Medlemsavgiften gäller per kalenderår och ska betalas direkt till lokalföreningen. Austurs BG 670-7657 eller via Swish: 123-381 97 94


Medlemsförmåner


Tidningen Islandshästen.

Ges ut med fem nummer per år. Här kan du läsa intressanta artikalr om allt från reseberättelser till hästhälsa, vad som är på gång i islandshästvärlden, reportage från tävlingar och avelsbedömningar m.m.


World Fengur.

Som medlem i SIF har du automatiskt tillträde till den stora islandshäst databasen World Fengur. Ansök om inloggningsuppgifter HÄR!

.

10% i premierabatt hos Agria på enskilda hästförsäkringar.

Medlemskap ochindividuellt medlemsnummer ska meddelas Agria för att rabatten ska utgå. Rabatten kan inte kombineras med andra organisationsrabatter eller självriskavtal med eventuell samlingsrabatt.


Kollektiv olycksfallsförsäklring & ansvarsförsäkring.

Genom att vara medlem i någon av SIFs lokalföreningar har du tillgång till SIFs olycksfall- och ansvarsförsäkring så snart du befinner dig på en aktivitet som attangeras av en SIF- förening eller distriktsförbund. Olycksfallsförsäkringen täcker även resa till och från sådan akrivitet.


LÄS MER om SIFs medlemsförmåner!


Mer för dig som är medlem i Austur


Hemsidan
Som primär informationskanal i föreningen finns hemsidan. Vi har som mälsättning att hålla den kontinuerligt uppdaterad med olika kommande aktiviteter och annan viktig information.

Har du bidrag till hemsidan -text och/eller bilder- är du välkommen att maila det till webmaster Ingrid Wahlén webmaster@austur.org.


Facebook
Som medlem i Austur kan du gå med i de två slutna grupperna som finns på FB. Det är dels "Austur - En Islandshästförening på Gotland" och så finns även "Austur Köp-Byt-Sälj" sidan. Sök upp grupperna och ansök om medlemskap.


Officiell FB-sida

Som ett komplement till sidan för enbart medlemmar har det skapats en officiell klubbsida - Islandshästföreningen Austur. Leta upp den - "Gilla" och bjud in alla vänner och bekanta.


Gotlands Islandshästförbund

Austur tillhör Gotlandsdistriktet, som har en egen hemsida Gotlands Islandshästförbund.


Instagram
Vi finns även på Instagram under hashtagen #austurgotland


SIFs medlemsregister
SIFS medlemsregister hanteras i IdrottOnline, där alla medlemmar har en egen inloggning ochkan hantera "sin profil".


Glömt din inloggning? - gå in på www.idrottonline.se, klicka på symbolen med hänglåset uppe i högra hörnet så hittar du instruktioner om hur du får nytt lösenord.


Har du bytt e-post nyligen och inte får något mail med ny lösen - kontakta webmaster@austur.org.