Vi välkomnar alla i gemenskapen

runt vår fantastiska häst!

Som medlem i Austur & Svenska Islandshästförbundet (SIF) är du med och stödjer islandshästens utveckling i Sverige, såväl som härlig fritidshäst till imponerande tävlingshäst. 


Vi rider islandshäst och organiserar oss i föreningen för att ha roligt, idrotta, må bra och utvecklas tillsammans med hästen under hela livet.


Varje lokalförening administrerar själva sina medlemmar via IdrottOnline (IOL). Medlemsavgiften gäller per kalenderår och betalas direkt till lokalklubben. Austurs BG 670-7657 eller via Swish: 123-381 97 94. Medlemstidningen "Icehorse" skickas inte ut retroaktivt.


Frågor angående medlemsavgiften kan mailas till medlemsregistret@austur.org

Medlemsavgifter 2024


Seniormedlem - 560 kr

Vuxen medlem. Tidningen IceHorse ingår. 


Familj - 720 kr

Vuxen medlem + Familjemedlemmar = samtliga personer i en familj skriven på samma adress som seniormedlem. Tidningen IceHorse ingår. 


Junior till och med 18 år - 260 kr

Barn/Ungdom t o m det år man fyller 18 år, Tidningen IceHorse ingår. 


Introduktionsmedlem - 350 kr

Ny/nygammal medlem. För dig som inte varit medlem de senaste tre åren (2021, 2022, 2023) Tidningen IceHorse ingår. Det går ej att ansluta annan familjemedlem till detta medlemskap. 


Stödmedlem - 100 kr

Gäller endast dig som är HUVUDMEDLEM I ANNAN LOKALFÖRENING. OBS! Tidningen IceHorse ingår inte! 100kr


Medlemsavgiften gäller per kalenderår och betalas direkt till lokalföreningen Austurs BG 670-7657 eller via Swish: 123-381 97 94


Frågor angående medlemsavgiften kan mailas till medlemsregistret@austur.org 

GDPR - Såhär hanteras dina personuppgifter

Austurs medlemsregister finns i IdrottOnline (IOL) som är Riksidrottsförbundets (RF) verksamhetsstöd till alla föreningar anslutna till RF.

Vi samlar där personuppgifter som du frivilligt tillhandahållit oss när du ansökt om medlemskap i Austur och betalat medlemsavgift. LÄS MER!

Ansök om medlemskap genom att fylla i och skicka formuläret nedan.

GDPR - Såhär hanteras dina personuppgifter.

 
 
 
 
 
 
Senior
Junior
Introduktionsmedlem
Stödmedlem
Familj
 
 
 

För dig som är medlem i Austur


Här hittar du ditt MEDLEMSNUMMER!
SIFs medlemsregister hanteras i IdrottOnlne (IOL), där alla medlemmar har en egen inloggning och en egen "profilsida" - där hittar du ditt medlemsnummer (= IID följt av en rad siffror). Varje medlem kan hantera "sin profil" och ansvarar själv för att hålla sina egna kontaktuppgifter aktuella.


MEDLEMSKORT

Du kan även logga in i IndTA och se/skriva ut ett medlemskort, där medlemsnumret finns angivet. 

I indTA kan du även lösa anmäla dig till tävling, hantera uppgifter om dina tävlingshästar och lösa ryttarlicens.


Glömt din inloggning? - gå in på idrottonline.se, och följ instruktionerna, så får du ett nytt lösenord utskickat till din e-post. Har du bytt e-post och missat att uppdatera i IOL - kontakta webmaster@austur.org.HEMSIDAN

är föreningens primära informationskanal. Målsättning är att hålla den kontinuerligt uppdaterad med olika kommande aktiviteter och annan viktig information. Har du bidrag till hemsidan -text och/eller bilder- är du välkommen att maila det till webmaster.


SOCIALA MEDIER

Facebook

Vi har två grupper på FB. 

  • Austur - En Islandshästförening på Gotland - "öppen grupp" för information och diskussion.
  • Austur Köp-Byt-Sälj för annonser och öppen endast för medlemmar.


Instagram

Vi finns även på Instagram under hashtagen #austurgotland @austurgotland. Du som vill bidra med bilder kan maila dem till webmaster@austur.org. Ange gärna vilka som finns med på bilden och fotograf.

LÄNKAR