SAMARBETSPARTNERS 2024

Vill du sponsra Austur i någon form?

Kanske priser eller ett ekonomiskt bidrag - Kontakta sponsring@austur.org

Bölungs Gård

Källunge

SPONSORHUSET

Brukar DU också beställa resor, filmer, CD-skivor, kontaktlinser, kläder, böcker, tidningar, bläckpatroner eller tjänster på Internet?

Bra, fortsätt med det! Nu kan du nämligen samtidigt stödja Islandshästföreningen Austur.. SÅHÄR FUNGERAR SPONSORHUSET (film)


Bli medlem så får du och Islandshästföreningen Austur pengar tillbaka på dina nätköp. 


Glömmer du av att handla via Sponsorhuset?  -Aktivera "Handla Smart" på din dator, så påminns du varje gång du besöker en butik som medverkar hos Sponsorhuset. Besök Austurs egen shoppinggalleria! 

SISU Idrottsutbildarna

SISU är Riksidrottsförbundets (RF) studieförbund och bildades 1985. Målet är att erbjuda världens bästa folkbildning och gör det i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.


Idrottsrörelsens folkbildning bidrar till ett fortsatt starkt föreningsengagemang och är en nyckel för att få människor i föreningar att växa. SISU Idrottsutbildarnas arbete runt om i landet är en förutsättning för att idrottsrörelsen ska nå de strategiska målen mot 2025

SISU Idrottsutbildarna befinner sig mitt i idrottsrörelsen. Där sätts idéer i rörelse. Se filmen Folkbildning och utbildning i idrottens studieförbund

Leader Gotland

- tillsammans för Gotlands landsbygd-

Leader är ett sätt att utveckla gotlands landsbygd utifrån de förutsättningar som finns just hos dig.


Man tar fram en utvecklingsstrategi där man väljer vilka insatser som ska prioriteras för under kommande programperiod. Metoden bygger på samarbete mellan olika sektorer och aktörer inom ett visst område. Det sker utifrån lokala initiativ och förutsättningar. Det är alla som bor där som tillsammans driver det framåt.

En godkänd utvecklingsstrategi gör att området i fråga får en budget för utvecklingsprojektet. Alla som har idéer som bidrar till utveckling kan söka stöd från leaderområdet för att genomföra sitt projekt.